Eltjo van Gulik en Ryan Bijkerk van ICT-Partners benoemd tot Citrix Technology Professional

Eltjo van Gulik

Eltjo van Gulik en Ryan Bijkerk van ICT-Partners benoemd tot Citrix Technology Professional

Ryan Bijkerk

13-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Eltjo van Gulik en Ryan Bijkerk van ICT-Partners benoemd tot Citrix Technology Professional

ICT-Partners maakt bekend dat twee van hun specialisten/consultants zijn benoemd tot Citrix Technology Professional (CTP). Deze titel wordt toegekend aan een selecte groep van specialisten welke een grote vrijwillige bijdrage leveren aan de Citrix Community en daarmee hun specialisatie en kennis rondom Citrix producten delen. Wereldwijd mogen slechts 64 mensen deze titel gebruiken. 

Eltjo van Gulik en Ryan Bijkerk zijn op 11 februari benoemd tot Citrix Technology Professional. Beide heren zijn werkzaam bij ICT-Partners,dat zich richt op het ontwerpen, implementeren en migreren van ICT-infrastructuren. Citrix Technology Professionals zijn personen die veel van hun tijd, bronnen en expertise in Citrix producten en oplossingen hebben gestoken. Daarnaast treden deze mensen als Citrix expert veelvuldig naar buiten en zijn zij betrouwbaar en toegankelijk. CTP’s tonen aan te beschikken over diepgaande praktijkkennis, gedegen marktexpertise en technologisch inzicht. Zij delen hun kennis via websites, publiceren technische documentatie, creëren actieve communities van Citrix gebruikers, participeren in online discussiefora, wenden hun technische in de praktijk aan te wenden of spreken publiekelijk tijdens conferenties. ?

'Kroon op ons werk'

"Vorig jaar zijn wij erkend door Citrix als Citrix Technology Advocate (CTA) vanwege onze inzet voor Citrix technologieën binnen de EUC Community. Binnen het CTA-programma hebben we kennis kunnen maken met gelijkgestemde professionals vanuit de hele wereld, en hebben we kunnen meewerken aan toekomst van Citrix en haar producten", zegt Van Gulik in een reactie. "Het is daarom een eer om dit jaar te mogen toetreden tot het Citrix Technology Professional (CTP) programma. De CTP-status is de kroon op ons werk en een blijk van erkenning voor het werk wat we de afgelopen tijd hebben kunnen verzetten binnen de EUC-community met ons GO-EUC-platform."

Bijkerk: "Het krijgen van de Citrix Technology Professional (CTP) status is een eer en erkenning van de bijdragen aan de community. Minder dan anderhalf jaar geleden was het idee van een community onderzoek platform werkelijkheid geworden met dank aan ICT-Partners. Sindsdien gaat het hard en groeit GO-EUC naar “het” EUC-onderzoek platform in de markt."

'Unieke kijk in de keuken'

Van Gulik: "Als CTP'er krijgen wij een unieke kijk in de keuken van Citrix: zo hebben toegang tot het CTP Slack discussieplatform met mede CTP’ers en Citrix product- en engineering teams. Hiermee zijn wij als geen ander instaat om onze klanten te adviseren op ieder gebied in het EUC-spectrum."

Bijkerk: "Het CTP-programma geeft exclusief toegang binnen Citrix en inzicht in de roadmaps van verschillende producten. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Citrix. Zo zijn we instaat om onze klanten nog beter te adviseren binnen het Citrix portfolio."

Terug naar nieuws overzicht