Dean One stelt Pieter Verbrugghe aan als Sales en Marketing Directeur

Pieter Verbrugghe

13-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Dean One stelt Pieter Verbrugghe aan als Sales en Marketing Directeur

Pieter Verbrugghe (foto) is met ingang van maandag 10 februari 2020 de nieuwe Sales en Marketing Directeur van Dean One, telecom- en internet provider voor de zakelijke markt. Verbrugghe richt zich in zijn nieuwe functie onder meer op het versterken van de marktpositie van Dean One.

Verbrugghe beschikt over ruim 25 jaar ervaring in de telecomindustrie. Na zijn carrière te zijn gestart bij Proximus in België, vervulde hij sinds 1999 verschillende senior sales managementposities in Nederland voor onder andere T-Mobile, Liberty Global en Tele2. Hier wist hij, samen met business partners en commerciële teams, steeds een sterke omzetgroei te realiseren. Pieter heeft een passie voor het opbouwen van impactvolle samenwerkingen.

Groeiambities

Bij Dean One ligt er voor hem een vergelijkbare mooie uitdaging, met sterke groeiambities voor de komende jaren. “Dean One is een prachtig bedrijf dat laat zien hoe een volledige focus op het partnerkanaal en eenvoud in product en proces voor succes in deze competitieve markt kan zorgen. Ik zie het als een geweldige kans om samen met de partners onze positie in de markt de komende tijd verder te gaan versterken”, aldus Pieter.

Willem van Ingen, CEO bij Dean One: “Met de komst van Pieter in de directie van Dean One zetten we de volgende stap in het realiseren van onze ambities. We zijn ervan overtuigd dat zijn visie en ervaring met het partnerkanaal zullen bijdragen aan zowel het commerciële succes van Dean One als dat van onze business partners. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Robert de Jager aan de slag als Director Business Development

Schiphol Connect en Nimsys, zusterbedrijven binnen de DX Groep, hebben met hun focus op bedrijfsverzamelgebouwen de omzet sterk zien stijgen. Om deze groei verder vorm te geven is Robert de Jager toegetreden tot de directie van Schiphol Connect en Nimsys als Director Business Development.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People