Lexmark lanceert nieuw Global Partner Program
13-02-2020 | door: Witold Kepinski

Lexmark lanceert nieuw Global Partner Program

Lexmark, speler op het gebied van wereldwijde imaging-oplossingen, heeft de lancering aangekondigd van Lexmark Connect, een nieuw wereldwijd partnerprogramma dat is ontworpen om Lexmark-partners in staat te stellen nieuwe niveaus van succes te bereiken. Lexmark Connect biedt alle soorten partners toegang tot innovatieve imaging-oplossingen en -technologieën, evenals hulpmiddelen, middelen en voordelen die hen helpen meer zakelijke kansen te winnen en hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

"Om groei te stimuleren, moet een partnerprogramma prioriteit geven aan eenvoud. Daarom hebben we Lexmark Connect ontwikkeld", zegt Sammy Kinlaw, vice-president van Lexmark bij Global Channel Sales. "Lexmark Connect maakt het gemakkelijk om gebruik te maken van onze uitgebreide reeks hulpmiddelen, middelen en expertise. Partners zullen het gemakkelijk vinden om in te schrijven, te volgen en gemakkelijk om voordelen te verdienen."

Naast regelmatige promoties en financiële voordelen die partnerverkoopteams motiveren om te groeien en de winst te maximaliseren, is Lexmark Connect gestructureerd om partnersucces te belonen. "Door onze gelaagde aanpak, hoe meer je groeit, hoe meer je wint van het programma," voegde Kinlaw eraan toe.

Lexmark Connect biedt verschillende programmatracks voor een aangepaste ervaring, afgestemd op het specifieke bedrijfsmodel en klantenbestand van de partner - voor Business Solutions Partners, Commercial Partners en Distribution Partners.

Partners voor bedrijfsoplossingen kunnen waarde toevoegen aan hun klanten met inzichten die hen positioneren als vertrouwde adviseurs, waardoor gesprekken op hoger niveau met klanten worden gestimuleerd die tot meer verkopen leiden. Middelen helpen die partners om hun interne mogelijkheden uit te breiden en de verkoopprestaties te verbeteren, inclusief directe ondersteuning door een Lexmark-vertegenwoordiger.

Lees meer details op de website van Lexmark.

Terug naar nieuws overzicht