Equinix boekt meer omzet en winst

Charles Meyers , ceo Equinix

13-02-2020 | door: Witold Kepinski

Equinix boekt meer omzet en winst

Equinix, een Amerikaanse interconnectie- en datacenterbedrijf, rapporteerde onlangs de resultaten voor het vierde kwartaal en het hele boekjaar eindigend op 31 december 2019. 

De jaaromzet steeg met tien procent naar 5,562 miljard dollar. De nettowinst steeg met 39 procent naar 507 miljoen dollar.

Charles Meyers (foto), president en CEO, Equinix: "2019 was een geweldig jaar voor Equinix, met een omzet van 5,6 miljard dollar, vooruitlopend op onze verwachtingen, omdat we waarde blijven genereren op zowel de eerste lijn als op het niveau per aandeel. Het tempo van digitale transformatie blijft versnellen, waardoor seismische verschuivingen in verschillende bedrijfstakken, omdat bedrijven interconnectie omarmen als cruciaal voor hun infrastructuurstrategie, en hybride en multicloud als de duidelijke architectuur van keuze aannemen. transformatiebehoeften van onze klanten, uitbreiding van ons wereldwijde bereik en schaalbaarheid van onze go-to-market-engine om de kansen die voor ons liggen te benutten.We zijn verheugd over het komende jaar en blijven een bedrijf bouwen dat tegelijkertijd geweldige bedrijfsresultaten genereert en een positieve impact heeft op onze wereld."

 

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter