SLTN Inter Access is Platinum partner van ESET

Eugene Tuijnman (links) en Dave Maasland

13-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

SLTN Inter Access is Platinum partner van ESET

SLTN Inter Access meldt de Platinum partnerstatus bij ESET te hebben behaald. Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus bij ESET.

SLTN blijft stevig groeien, zo ook op het gebied van cybersecurity. SLTN is al ruim een jaar één van de belangrijke partners van het cybersecuritybedrijf ESET. Dit partnership heeft geleid tot een forse omzetgroei in het midden en hogere segment organisaties.

Meer dan basisbeveiliging

De technologie van ESET is een essentieel onderdeel geworden van de cybersecuritydienstverlening die vanuit SLTN wordt geleverd. De oplossingen van ESET zijn onder andere cloud-gebaseerd en bieden een securityplatform dat verder gaat dan basisbeveiliging. Het is een standaard onderdeel geworden van de basis-set die SLTN bij haar klanten uitrolt.

“Steeds meer organisaties omarmen de volledigheid van het securityportfolio van ESET om maximale bescherming te bieden tegen minimale systeembelasting. Dit is een prima match met de insteek van SLTN. ESET biedt een exceptioneel goed product met een groot supportteam in Nederland waardoor er snel en efficiënt geacteerd kan worden. Daarbij is ESET een geheel Europese organisatie, waardoor gegevens ten alle tijde in Europa blijven”, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “Klanten van SLTN krijgen zo betaalbare beschermingstechnologie op topniveau, en dit in combinatie met onze expertise en professionele Managed services die ze van SLTN gewend zijn.”

'SLTN voegt echt waarde toe'

“Klanten en partners moeten weten dat zij op ons kunnen rekenen. Wij werken hard om aan onze beloften te voldoen én om vertrouwen op te bouwen. Wij zijn gepassioneerd, gedreven en vastbesloten het verschil te maken voor onze klanten en dat doen wij samen met onze partners,” vult Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, aan. “SLTN is in een korte tijd een zeer gewaardeerde partner geworden een heeft nu qua kennis, expertise en volume het hoogste partnerniveau bereikt. SLTN voegt echt waarde toe aan ons cybersecurityplatform waardoor eindgebruikers niet alleen van veiligheid, maar ook van extra inzicht kunnen genieten. Wij zien de gezamenlijk missie om Nederland een stuk veiliger te maken met SLTN als Platinum partner dan ook met vol vertrouwen tegemoet,” aldus Maasland.

Terug naar nieuws overzicht
Security