NetApp boekt minder omzet en iets meer winst

George Kurian, ceo NetApp

14-02-2020 | door: Witold Kepinski

NetApp boekt minder omzet en iets meer winst

NetApp zag zijn omzet in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar 2020 met tien procent dalen naar 1,4 miljard dollar. De nettowinst steeg van 249 naar 277 miljoen dollar.

NetApp zet nu in met zijn Data Fabric strategie om klanten te helpen bij de overstap naar een multi-cloud en hybride on-premises model. Maar niet alle klanten geven snel gas naar de public cloud. NetApp zal het nodige personeel verder aantrekken om meer verkoop te stimuleren.

Cloud

“Onze resultaten over het derde kwartaal, benadrukt door sterke brutomarges, cashflow en operationele leverage, weerspiegelen onze voortdurende operationele discipline. Klanten zijn op reis naar de cloud en kijken naar NetApp om hen te helpen de complexiteit van gegevensbeheer in hybride multicloud aan te pakken” zegt NetApp ceo George Kurian (foto).

Kurian meldt verder: “We zien aanzienlijke kansen en zijn gericht op het repliceren van de gebieden waar we succes hebben bewezen. Ons sterke bedrijfsmodel stelt ons in staat om de marktdynamiek te navigeren en tegelijkertijd de strategische investeringen te doen die nodig zijn om het bedrijf te positioneren voor groei op lange termijn."

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht