Redactie - 15 februari 2020

Maverick Tiki Bar toont samenwerkingsplatformen tijdens ISE Amsterdam

AV-distributeur Tech Data Maverick AV Solutions nam ook deel aan de ISE 2020 in Amsterdam RAI. Op de iconische Tiki Bar stand toonde Maverick zijn samenwerkingsplatformen met slimme vergadertechnologieën. HP van Tilburg van Dutch IT-channel en Dutch Connect was erbij en sprak in een video update met Roel Mendel, Business Unit Manager bij Maverick AV Solutions.

Er werden toepassingen getoond van Microsoft, Barco, Lenovo, Avocor en Logitech. Bezoekers werden op de stand begeleid op een reis door de toekomst van vergader- en bedrijfscommunicatieruimten.

Maverick toonde ook platformoverschrijdende samenwerking toepassingen voor gebruikers van Google, Zoom en Teams.

Maverick AV Solutions werkt nauw samen Unilumin, Samsung, LG, NEC en Unisee om de meest effectieve smart signage- en LED-oplossingen te bieden.

Maverick belichtte ook het accessoire programma van Vision. Het team toonde het assortiment van Vision gemaakt voor speciale stands. De Vision standaard toont de veelzijdigheid die wordt ontgrendeld van grote schermen, door gebruik te maken van een mobiele standaard en de kwaliteit van Vision-engineering.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!