Leveranciers zeggen events af vanwege Coronavirus

17-02-2020 | door: Witold Kepinski

Leveranciers zeggen events af vanwege Coronavirus

Grote tech leveranciers hebben events afgezegd of afgeblazen vanwege het Coronavirus. Eerder werd het Mobile World Congress (MWC) evenement in Barcelona geannuleerd nadat een aantal leveranciers zich terugtrokken vanwege het Coronavirus.

Nu heeft Intel heeft zijn channel elevenement in Milaan geannuleerd als gevolg van het Coronavirus. Het betreft een driedaagse evenement dat tusen 3 en 5 maart zou plaatsvinden, maar niet alle partners kunnen aanwezig zijn vanwege de uitbraak van COVID-19 (Coronavirus). Intel organiseert nog een Partner Connect evenement in Shanghai en later in Texas.

IBM

IBM trekt zich terug uit RSA conferentie dat 24-28 februari wordt gehouden in San Francisco, wegens uitbraak van het Coronavirus. "De gezondheid van IBMers blijft onze primaire zorg als we de aankomende gebeurtenissen volgen en reizen ten opzichte van het Coronavirus", zegt IBM in een verklaring. "Daarom annuleren we onze deelname aan de RSA-conferentie van dit jaar."

Nvidia

Het virus zorgt ook voor druk op de omzet. Zo verwacht hardwareleverancier Nvidia een omzet daling van 100 miljoen dollar door het Coronavirus. "Hoewel het uiteindelijke effect van het coronavirus moeilijk in te schatten is, heeft het bedrijf zijn omzetverwachtingen voor het eerste kwartaal van het (gebroken) boekjaar 2021 met 100 miljoen verlaagd" zo meldt het bedrijf in een nieuwe verklaring.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware