Witold Kepinski - 20 februari 2020

Cornerstone Technology wordt overgenomen door Google

Cornerstone Technology wordt overgenomen door Google image

Het Nederlandse Cornerstone Technology uit Dordrecht, specialist in mainframe migraties, wordt voor een onbekend bedrag overgenomen door Google Cloud zo meldt het bedrijf op zijn website.

Cornerstone meldt op zijn site: "We zijn verheugd voor de volgende fase van ons bedrijf, omdat we van plan zijn om het team van Google te versterken. Bedankt aan al onze gebruikers voor uw steun en feedback tijdens onze reis. Meer details volgen binnenkort."

Cornerstone biedt bedrijven inzicht in hun hele landschap van bedrijfstoepassingen. Het biedt een geautomatiseerd en beheerd migratieproces van hun oude applicaties naar moderne schaalbare platforms van hun keuze.

Cornerstone biedt daarvoor zijn G4 technologie, interne migratie en platformervaring en unieke project- en teststrategie. "Onze gebruiksvriendelijke G4 Analyzer en G4 Dashboard-software bieden gedetailleerde, up-to-date, consistente en op feiten gebaseerde statistieken en analyses om uw IT-bedrijfsbeslissingen te ondersteunen, zoals het definiëren en bewaken van uw outsourcing- of insourcingovereenkomsten of voor, tijdens en na migratieprojecten" zo meldt het bedrijf op zijn site.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!