Joheco Automatisering behaalt Gold Partner Status HP

Ronald Lommerse, Joheco

20-02-2020 | door: Witold Kepinski

Joheco Automatisering behaalt Gold Partner Status HP

Joheco Automatisering, een automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, heeft van HP Inc. de status Gold Partner ontvangen. Dit betekent dat zij HP‘s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers zijn. Ze zijn geautoriseerd om advies te geven en alle HP-producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.

Met het toekennen van de HP Gold Partner Status wordt de deskundigheid van Joheco Automatisering op het gebied van HP Server en storage oplossingen onderschreven. Joheco beschikt over een hoog niveau aan technische kennis van het hele HP assortiment en is in staat om alle klanttypen van professioneel advies te voorzien.

"Het behalen van deze nieuwe HP partner-status is weer een extra bevestiging van het uitgebreide kennisniveau bij Joheco" zegt Ronald Lommerse (foto), Commercieel directeur bij Joheco Automatisering. "Wij hebben veel tijd en energie geïnvesteerd in de uitbreiding van onze technische kennis en we zijn trots op de erkenning door HP Inc. dat Joheco niet alleen de expertise en de kennis in huis heeft, maar ook dit weet te vertalen in een sterk groeiende omzet."

Als klant van Joheco profiteer je van hoogwaardige planning, implementatie, onderhoud en ondersteuning, gesteund door HP-producten en oplossingen van wereldklasse. "We zijn gecertificeerd voor de hele productportefeuille van HP en tevens gespecialiseerd in deze producten en oplossingen" aldus Ronald Lommerse.

De kennis van Joheco stelt hen in staat oplossingen te ontwerpen en te implementeren die optimaal zijn afgestemd op de eisen die jouw bedrijf stelt. Hierdoor krijgt jouw IT-omgeving de beschikking over de meest betrouwbare, gekwalificeerde en technologische toegangsmogelijkheden.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware