Mist breidt mogelijkheden voor indoor locatiebepaling verder uit

21-02-2020 | door: Redactie

Mist breidt mogelijkheden voor indoor locatiebepaling verder uit

Mist Systems, een dochteronderneming van Juniper Networks en leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, maakt de beschikbaarheid bekend van nieuwe mogelijkheden voor de integratie van zijn netwerkplatform met de technologie van zijn partners.

Dit resulteert volgens Mist in een combinatie van ultra-wideband (UWB), wifi-radars (sensordetectie), LiDAR, elektronische schaplabels (ESL’s) en batterijloze Bluetooth LE-tags. Het netwerkplatform biedt daarmee nu ondersteuning voor geavanceerde, uiterst nauwkeurige en ongekend schaalbare indoor locatiebepaling.

“Het doet ons een genoegen om voort te bouwen op de successen van onze locatieoplossing, zoals onze ‘Visionary’-kwalificatie in het ‘2020 Gartner Magic Quadrant for Indoor Location Services’. Dat doen we met nieuwe toepassingen die gebruikmaken van de nieuwste technieken op het gebied van ultra-wideband, Wi-Fi, LiDAR, ESL en Bluetooth LE”, zegt Bob Friday, de CTO van Mist Systems. “Er is een robuust technologisch ecosysteem nodig om oplossingen voor indoor locatiebepaling te ontwikkelen voor winkels, hotels, campusomgevingen en door AI aangestuurde ondernemingen. We vinden het dan ook geweldig dat we met de beste leveranciers binnen de branche kunnen samenwerken om dit tot een realiteit te maken.”

Terug naar nieuws overzicht