SAP kondigt personeelsveranderingen in Raad van Bestuur

24-02-2020 | door: Witold Kepinski

SAP kondigt personeelsveranderingen in Raad van Bestuur

SAP kondigt een aantal personeelsveranderingen aan in de Raad van Bestuur. Chief Human Resources Officer Stefan Ries verlaat het bedrijf. Ook Michael Kleinemeier verlaat SAP.

SAP wordt voortaan geleid door zeven bestuursleden Bestuurslid en CTO Jürgen Müller is verantwoordelijk voor de ontwikkeling geïntegreerde oplossingen voor gegevensbeheer, naast het SAP platform en technologieontwikkeling en intelligente oplossingen.

Productbeheer, ontwikkeling en productondersteuning zijn samengevoegd en vallen onder de verantwoordelijkheid van Thomas Saueressig.

Verkoop, services en organisaties met Customer Success vallen onder leiding van Adaire Fox-Martin.

“Onze klanten verwachten terecht dat ons dienstenpakket naadloos geïntegreerd is en dat alle oplossingen soepel samenwerken. Het succes van SAP is afhankelijk van het vertrouwen van klanten in onze competentie en ons vermogen om hun uitdagingen van de toekomst op te lossen”, aldus Christian Klein, Co-CEO van SAP SE.

“Om onszelf als EEN SAP geloofwaardig te kunnen presenteren, hebben we het potentieel van onze organisatie verder versterkt en functies over verschillende divisies samengevoegd. We zijn ervan overtuigd dat dit het succes op lange termijn van zowel onze klanten als SAP zal verzekeren. Dit is waar we ons volledig op richten", aldus Jennifer Morgan, co-CEO van SAP SE.

Terug naar nieuws overzicht
Software