CM.com debuteert op Euronext

Jeroen van Glabbeek, CM.com

24-02-2020 | door: Witold Kepinski

CM.com debuteert op Euronext

CM.com heeft nu een Euronext notering door de fusie met Dutch Star Companies ONE, een lege beurshuls. De beursnotering is een belangrijke stap voor ceo Jeroen van Glabbeek (foto) en zijn compagnon Gilbert Gooijers.

CM.com, is een aanbieder uit Breda van een conversational commerce-platform dat ondernemingen full-scale CPaaS (Communication Platform as a Service) diensten met geïntegreerde betaaloplossingen biedt, fuseerde eerder met Dutch Star Companies ONE, een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden. Het bedrijf was al genoteerd aan de Euronext Amsterdam (symbool: DSC1) en heeft vermogende investeerders zoals Ben Mandemakers, Joop van Caldenborgh en Pieter Maarten Feenstra.

CM.com (Club Message) is een wereldwijde aanbieder van mobiele diensten die zijn klanten een combinatie van end-to-end privé biedt cloudgebaseerde communicatie- en betalingsdiensten. Het platform bevat berichtkanalen, zoals sms, WhatsApp Business, Apple Business Chat en Google RCS. CM.com heeft in de afgelopen 20 jaar de nodige knowhow opgebouwd en een eigen technologieplatform ontwikkeld en gelooft dat dit nu ideaal is gepositioneerd om te profiteren van de enorme wereldwijde vraag naar Conversational Commerce en de voortgang naar de volgende groeifase door haar activiteiten op te schalen.

CM.com haalde in 2019 een omzet van 96,3 miljoen euro en een verlies van 1,8 miljoen euro. Het bedrijf heeft al de nodige kapitaalinjecties ontvangen om verder te groeien.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility