Google Cloud ondersteunt GitOps met Application Manager voor Kubernetes

24-02-2020 | door: Witold Kepinski

Google Cloud ondersteunt GitOps met Application Manager voor Kubernetes

Google Cloud ondersteunt GitOps met Application Manager voor Kubernetes dat nu in een beta versie beschikbaar is. De nieuwe Application Manager van Google is gericht op het vereenvoudigen van het instellen van GitOps met Google Kubernetes Engine (GKE) als doelplatform.

Kubernetes is volgens google de de facto standaard voor het beheer van containertoepassingen, maar ontwikkelaars en app-operators worstelen vaak met end-to-end Kubernetes levenscyclusbeheer - dingen zoals het schrijven, vrijgeven en beheren van Kubernetes-toepassingen.

Google meldt: "Om het beheer van de levenscyclus en configuratie van applicaties te vereenvoudigen, lanceren we Application Manager, een applicatie-bezorgingsoplossing die wordt geleverd als een add-on voor Google Kubernetes Engine (GKE). Nu beschikbaar in bèta, stelt Application Manager ontwikkelaars in staat om eenvoudig een dev-to-production applicatieleveringsstroom te creëren, terwijl ze de best practices van Google voor het beheer van releaseconfiguraties integreren. Met Application Manager kunt u uw applicaties efficiënt, veilig en in lijn met het bedrijfsbeleid laten draaien, zodat u kunt slagen in de modernisering van uw applicaties."

Lees meer op de site van Google.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud