Redactie - 24 februari 2020

Dell 5G ready Latitude notebook succesvol gestest op Orange netwerk

Dell 5G ready Latitude notebook succesvol gestest op Orange netwerk image

Dell Technologies kondigt aan dat het zijn overeenkomst met Orange vestevigt, een van de grootste exploitanten van mobiele en internetdiensten wereldwijd, om mensen te helpen de impact en kracht van 5G te ervaren.

De twee bedrijven hebben onlangs live veldproeven afgerond van Dell's eerste 5G-ready Latitude-notebook aangekondigd op CES eerder dit jaar, waardoor het de eerste pc is die met succes de Orange 5G-tests heeft doorstaan. Deze eerste veldproeven, uitgevoerd op het Orange 5G-netwerk in Parijs, tonen de belofte aan van 5G met aanhoudende downloadsnelheden van meer dan 900 megabits per seconde op een enterprise-grade mobiel computerplatform - overtreffen 4G-snelheden die doorgaans minder zijn dan 60 megabits per seconde.

Door de 5G-pc van Dell op het Orange 5G-netwerk te implementeren, bewereb de twee bedrijven te laten zien dat ze meeslepende en interactieve omgevingen kunnen creëren die nieuwe zakelijke kansen ontsluiten, terwijl tegelijkertijd wordt voorzien in wat werknemers eisen met connectiviteit om de productiviteit en samenwerking te stimuleren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!