Wouter Hoeffnagel - 25 februari 2020

Tech Data levert Runecast Analyzer op Nederlandse markt

Tech Data levert Runecast Analyzer op Nederlandse markt image

Tech Data gaat in Nederland een samenwerking aan met Runecast, leverancier van predictive analytics voor VMware vSphere-omgevingen. Runecast Analyzer is opgenomen in het portfolio van Tech data. Deze oplossing biedt software defined expertise om storingen te beperken, de beveiliging en naleving te verbeteren, en tijd te besparen bij het oplossen van problemen. Runecast Analyzer geeft bedrijven controle over VMware Software Defined Datacenter.

Om proactief de infrastructuur te scannen en potentiele problemen te ontdekken gebruikt Runecast informatie vanuit de VMware Knowledge Base. Het verzamelt de vSphere- configuratie en logboeken en vindt combinaties van voorwaarden of logpatronen die kunnen leiden tot problemen die in de artikelen in de kennisbank worden beschreven. “Runecast Analyzer is een oplossing die VMware-beheerders helpt om hun vSphere-omgeving proactief te beheren. Potentiele risico's in de VMware-omgeving worden ontdekt voordat ze een grote uitval kunnen veroorzaken”, aldus Noureddine Laoulichki, Business Unit Manager Enterprise Software, bij Tech Data. “Met deze aanvulling op ons bestaande portfolio kunnen we een nog grotere added value bieden aan onze partners in Nederland.”

Runecast Analyer helpt om de beschikbaarheid van een VMware-omgeving te stabiliseren en bestaande veiligheidsprotocollen na te leven. “Runecast maakt proactief gebruik van best practices, beveiligingsrichtlijnen en bekende problemen die eerder zijn aangetroffen in de VMware Knowledge Base ter bescherming van het Software Defined Datacenter”, vertelt Emil Bobev, Manager Channels bij Runecast. “Door onze samenwerking met Tech Data in Nederland kunnen we nu meer klanten bereiken die, met behulp van Runecast, mogelijke problemen binnen hun VMware-omgeving kunnen voorkomen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!