Infor en Snowflake bouwen geautomatiseerde datawarehouses met Birst platform

27-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Infor en Snowflake bouwen geautomatiseerde datawarehouses met Birst platform

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, gaat een samenwerking aan met het Snowflake clouddataplatform. De bedrijven gaan klanten helpen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met het Birst full-stack analytics- en BI-platform.

Birst is een geïntegreerd, end-to-end platform voor het bouwen van geautomatiseerde datawarehouses met Snowflake. Het platform maakt aparte ELT/ETL- (extract, load & transform, en extract, transform & load), datamodellering-, datavoorbereiding- en analysetools overbodig. Daarnaast biedt het Birst-platform bedrijven binnen Snowflake data governance en fijnmazige controle/beveiliging op rij- en kolomniveau, evenals auditing en ingebouwde gebruikstracking.

Data combineren

Gedeelde klanten kunnen de self-service datapreparatiemogelijkheden van Birst gebruiken om in Snowflake door eindgebruikers gecreëerde data te combineren met bedrijfsgegevens. Birst en Snowflake draaien beide in AWS (Amazon Web Services), wat het verwerken en opvragen van gegevens versnelt en tegelijkertijd de noodzaak om gegevens uit Snowflake te exporteren overbodig maakt.

“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Infor,” zegt Kevin Miller, vicepresident of system integrators bij Snowflake. “Met deze integratie kunnen klanten nu binnen Snowflake profiteren van Birst's Networked BI-automatisering en -intelligentie. Dit biedt klanten een geoptimaliseerde ervaring, waarbij het onnodig verplaatsen van gegevens wordt geëlimineerd.”

Kim Davis, vicepresident BI & analytics partnerships bij Infor, zegt: “Onze gezamenlijke klanten kunnen profiteren van de snelheid, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van Snowflake's zero-management, cloud-built datawarehouse. Gebruikers kunnen nu alle ELT transformaties en datawarehouse-automatisering binnen de Snowflake-database uitvoeren".

Manier van werken veranderen

Het Birst cloud BI- en analytics-platform helpt organisaties om processen te begrijpen en te optimaliseren in minder tijd dan met traditionele oplossingen. Birst is gebouwd met gepatenteerde automatiserings- en machine learning-technologieën en verbindt teams en applicaties in de hele organisatie via een vertrouwd analytics-netwerk. Hierdoor beschikken organisaties over inzichten om slimmere beslissingen te nemen. Infor meldt dat deze aanpak organisaties helpt om hun manier van werken te veranderen, vaak in 90 dagen of minder.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud