Channel Roadshow 2020 in Utrecht: What’s their edge?

27-02-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Channel Roadshow 2020 in Utrecht: What’s their edge?

Vertiv, wereldwijde leverancier van IT-infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, komt in de zomer van 2020 naar Nederland met de Channel Roadshow. Tijdens deze Roadshow, die met 12 events in 9 landen heel EMEA doorkruist, presenteert Vertiv het portfolio met nieuwe “edge ready” oplossingen voor de channelmarkt, alsmede de laatste ontwikkelingen en trends bespreken.

Innovaties met betrekking tot software, koeling, energie, IT-beheer en monitoring op afstand, komen uitgebreid aan bod tijdens hands-on sessies met technische experts. Tijdens de keynote speech ‘Closer to the Edge’ gaat spreker Marcel van Zwienen verder in op de laatste trends op het gebied van datacenters en focussen op wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Voor iedereen die werkzaam is in de channel

“De Channel Roadshow is een aanrader voor iedereen die werkzaam is in de channel”, volgens Joachim Fischer, channel sales director bij Vertiv EMEA. “Uit onderzoek blijkt een toename van 400% als het gaat om edge-sites. Digitale transformatie blijft onverminderd voor verdere groei van de IT-sector zorgen en de nieuwste initiatieven, waaronder het met awards bekroonde partnerprogramma van Vertiv, zijn daarom zeker de moeite waard om nader kennis mee te maken.”

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 - 10:00: Inloop en welkom
10:00 - 11:30: Presentaties
11:30 - 12:30: Demo's
12:30 - 13:30: Lunch

Locatie

Ingram Micro, Secoya Campus Building C, Papendorpseweg 95 te Utrecht

UPDATE IVM MET CORONAVIRUS IN NEDERLAND

"Helaas hebben Ingram Micro en Vertiv in verband met het Covid-19-virus besloten de komst van de Channel Roadshow naar Nederland op 17 maart 2020 uit te stellen tot naar verwachting de zomer van 2020. Heeft u zich ingeschreven, dan blijft uw registratie voorlopig staan en zullen we later dit jaar contact opnemen om te informeren over een nieuwe datum voor het evenement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanja Hoebe via [email protected].

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie