Witold Kepinski - 02 maart 2020

Nederlandse startup WebinarGeek breidt uit naar Europa

Webinar Software platform WebinarGeek kondigt aan uit te breiden naar Europa. De website en app zijn vanaf vandaag beschikbaar in het Engels. Inclusief templates aangeboden in het Spaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands. De uitbreiding naar Europa past in de groeistrategie van WebinarGeek, sinds begin 2015 is het bedrijf ook actief in België.

Meer dan 3500 bedrijven maken gebruik van WebinarGeek voor meer authentieke communicatie. Na het grote succes in Nederland en België sinds begin dit jaar, is de startup klaar voor uitbreiding naar Europa, waar de webinar software direct beschikbaar is in alle Europese landen.

WebinarGeek werkt simpel: vanaf 9 euro per maand (bij een jaarbetaling) kan je betaalbaar een webinar organiseren. Om meer tijd te besparen heb je de keuze uit live, automated en on demand webinars. Bij een vraag, is er naast een uitgebreid help center de keuze uit persoonlijke Nederlandse support.

Groei
Door de internationale uitbreiding van WebinarGeek kunnen steeds meer bedrijven zorgeloos webinars organiseren. Uit eerder onderzoek is gebleken dat meer dan 62% van de Amerikanen succesvol webinars inzetten om leads te generen. De eerste stap naar internationaliseren in Europa was daarmee ook een logische stap voor het bedrijf. Nooit eerder was er een webinar software aanbieder die zo’n gevarieerd aanbod heeft.

Founder & CEO Remco Treuren: ‘Net als in Nederland, zijn webinars ook in de rest van Europa een groot begrip'. Mensen willen wel webinars organiseren maar willen geen tijd en veel geld verspillen aan ingewikkelde software. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen kan webinarren zonder erbij stil te staan. Door in heel Europa direct te lanceren kunnen we nog meer mensen helpen en betere service bieden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!