Datto benoemt twee nieuwe Marketing Managers voor Benelux en EMEA

Ariën van Wetten, Datto

Datto benoemt twee nieuwe Marketing Managers voor Benelux en EMEA

Alan Butler, Datto

02-03-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Datto benoemt twee nieuwe Marketing Managers voor Benelux en EMEA

Datto, leverancier van IT-oplossingen geleverd via Managed Service Providers (MSP’s), benoemt twee nieuwe Marketing Managers en zet daarmee haar groei door. Ariën van Wetten is per 3 februari 2020 benoemd tot Marketing Manager Benelux. Alan Butler voegde zich per december 2019 al bij het team als Director of EMEA Marketing.

Benoeming van Ariën van Wetten tot Marketing Manager Benelux

Van Wetten brengt meer dan twintig jaar ervaring mee vanuit hightechbedrijven in verschillende sectoren. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Belkin International, Dell en Extreme Networks. In zijn vorige functie als Channel Marketing Manager Europa bij Belkin International werkte Van Wetten samen met de Europese salesteams aan de complete commerciële channelmarketing. Daarbij lag de focus op het ontwikkelen van partnerrelaties en proactief engagement om de bijdrage van de marketingactiviteiten aan de algehele business te stimuleren.

Als Marketing Manager zal Van Wetten nauw samenwerken met Hans ten Hove, Sales Director Northern Europe. Ten Hove: “Ik ben verheugd dat Ariën zich bij ons EMEA-marketingteam heeft gevoegd als Marketing Manager voor de Benelux en ter ondersteuning van onze uitbreiding in Noord-Europa. Ariën combineert uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en sales met brede, solide managementervaring bij zowel publieke als private organisaties.”

Van Wetten vult aan: “Ik kijk ernaar uit om samen met Hans en de rest van het team te werken aan een optimale planning, integratie en uitvoering van de marketing- en salesactiviteiten om bij te dragen aan de snelle groei van Datto in de Benelux en Noord-Europa.

Benoeming van Alan Butler tot Director of EMEA Marketing

Butler is een marketingexpert met twintig jaar ervaring bij toonaangevende internationale technologie- en mediabedrijven. Hij brengt uitgebreide expertise mee als EMEA-marketingmanager en werkte eerder voor onder andere Cisco, Juniper Networks, VCE (overgenomen door Dell), CyberArk, Computer Associates, IDG en VNU. “Ik geloof in creatieve marketing die bijdraagt aan een sterke groei van de business met analytische en operationele resultaten”, aldus Butler. “Daarom ben ik verheugd om de toegevoegde waarde van de oplossingen van Datto door te vertalen naar optimale klant- en gebruikerservaringen. De juiste data en slimme inzichten maken het daarbij mogelijk om betere relaties op te bouwen met klanten en langetermijnsamenwerkingen aan te gaan met partners. Ik kijk ernaar uit om op deze manier bij te dragen aan de groei van Datto in EMEA en wereldwijd.”

Terug naar nieuws overzicht
Software