Witold Kepinski - 03 maart 2020

Adobe Summit 2020 in Las Vegas gaat niet door ivm coronavirus

Adobe Summit 2020 in Las Vegas gaat niet door ivm coronavirus image

Adobe heeft zijn Adobe Summit 2020, dat eind maart in Las Vegas zou plaatsvinden verandert in een online evenement. Adobe doet dit in verband met het coronavirus gevaar.

Adobe meldt: 'Elk jaar kijken we ernaar uit om onze klanten, partners en werknemers van over de hele wereld te hosten op Adobe Summit en Magento Imagine om te praten over de toekomst van klantervaring, de nieuwste product- en platforminnovaties te onthullen en als gemeenschap samen geïnspireerd te raken.

 De afgelopen weken hebben we de situatie rond COVID-19 nauwlettend gevolgd en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat we de nodige maatregelen nemen om de gezondheid en het welzijn van deelnemers aan Adobe Summit te beschermen. Daarom hebben we de moeilijke maar belangrijke beslissing genomen om van Summit / Imagine 2020 dit jaar een online-evenement te maken en het live-evenement in Las Vegas te annuleren.

Hoewel we teleurgesteld zijn dat we dit jaar niet persoonlijk met onze community samen zullen zijn, zijn we verheugd om Adobe Summit te hosten als een online ervaring."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!