Witold Kepinski - 04 maart 2020

Tech Data sluit overeenkomst met LogPoint

Tech Data sluit overeenkomst met LogPoint image

Tech Data heeft bekendgemaakt een contract te hebben gesloten met LogPoint voor de distributie van SIEM-oplossingen aan klanten in België, Duitsland, Ierland, Nederland, Oostenrijk, het VK en Zwitserland. Met deze overeenkomst beschikken klanten van Tech Data over een nieuwe, flexibele manier om bedrijven van elke grootte in toonaangevende SIEM-oplossingen te voorzien.

De SIEM-oplossingen van LogPoint verzamelen gegevens van verschillende systemen om gedragspatronen en indicators van kwetsbaarheden, dreigingen en aanvallen op de beveiliging te vinden, op basis waarvan bedrijven hun cyberveiligheid kunnen versterken.

“Bij de ontwikkeling van het SIEM-systeem van LogPoint hebben eenvoud, flexibiliteit en schaalbaarheid altijd centraal gestaan. In combinatie met het vaste licentiemodel op basis van nodes vormen deze kenmerken een krachtige tool voor netwerkbeveiliging die onze partners tal van nieuwe mogelijkheden biedt”, aldus David Ellis, Vice-President Security and Mobility Solutions, Europa bij Tech Data. “MSP’s (Managed Service Providers) kunnen het LogPoint-systeem ook als bouwsteen voor hun eigen SIEM-services gebruiken. Daarbij maakt LogPoint het veel eenvoudiger om beveiliging, naleving en bedrijfsanalyse toe te voegen aan de technologieën van vele andere leveranciers in onze portfolio van oplossingen.”

Jesper Zerlang, CEO bij LogPoint: “Het nieuwe jaar is voor ons perfect gestart met deze partnerschap met Tech Data. Het is een belangrijke stap in het groeitraject van LogPoint. De overeenkomst biedt ons de mogelijkheid om de uitgebreide capaciteiten van de wereldwijde Tech Data-organisatie te gebruiken en dieper en breder tot de markt door te dringen. Bovendien voorziet deze samenwerking LogPoint-partners van nóg meer middelen om hen verder te helpen in de branche en ons SIEM-klantenbestand aanzienlijk uit te breiden. Dankzij onze overeenkomst met Tech Data in Europa kunnen meer organisaties hun cyberveiligheid optimaliseren.”

SIEM van LogPoint werd in 2019 benoemd tot leider in het SoftwareReviews Data Quadrant Report en behaalde de eerste plaats in een gecombineerd gemiddelde van beoordelingen van experts in cyberveiligheid. LogPoint is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant voor SIEM en behaalt consistent hoge scores van specialisten in cyberveiligheid in Gartner Peer Insights voor SIEM.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!