Nutanix .NEXT on Tour event in Rotterdam afgeblazen ivm coronavirus gevaar

04-03-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nutanix .NEXT on Tour event in Rotterdam afgeblazen ivm coronavirus gevaar

Vanwege de groeiende bezorgdheid over het Coronavirus (COVID-19) en na zorgvuldige afweging, op basis van de richtlijnen van de WHO en andere relevante autoriteiten, heeft Nutanix de moeilijke beslissing genomen om zijn .NEXT on Tour-evenement in Rotterdam a.s. 10 maart te annuleren en te vervangen.

Patrick van de Werken, Vice-president Noordoost-Europa en Rusland (GOS) meldt: Het Nutanix-team had niet enthousiaster kunnen zijn met de inhoud die we hadden gepland om tijdens deze evenementen te delen. Het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten, partners, sponsors, sprekers en werknemers is echter onze topprioriteit, dus we geloven dat dit de juiste beslissing is, gezien de veranderende situatie en de bijbehorende gezondheidsrisico's.

In plaats van .NEXT on Tour in Rotterdam zijn we van plan om een ??online evenement te organiseren, ontworpen om je te verbinden met enkele van de geweldige sprekers en inhoud die we hadden gepland voor het live evenement, en we zullen datums en registratie voor dit aankondigen in de komende dagen."

Bezoekers kunnen ook inschrijven voor de vijfde jaarlijkse .NEXT Europe-conferentie, 13-15 oktober, in Parijs, Frankrijk.

 

Terug naar nieuws overzicht