Witold Kepinski - 04 maart 2020

Zscaler introduceert Summit Partner Program

Zscaler introduceert Summit Partner Program image

Zscaler, speler in cloud beveiliging, introduceert het Zscaler Summit Partner Program. Dit partnerprogramma is ontwikkeld om klanten en prospects te ondersteunen bij een veilige digitale transformatie via het Zscaler Cloud Security Platform, middels een nauwere samenwerking met partners. Het programma draagt bij aan de groei van partners op de lange termijn door verkoopkansen te vergroten en incentives te verbeteren. Daarnaast biedt het programma partners trainingen om als betrouwbare adviseurs klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen aldus het bedrijf.

Het Zscaler Summit Partner Program beloont partners die op technisch vlak investeren in de digitale transformatie van gezamenlijke klanten. Zscaler-partners moeten in staat zijn een oplossing voor klanten te ontwikkelen die hen ondersteunt in de steeds veranderende behoefte van de moderne wereld. Ook moeten zij een connectie kunnen maken tussen Zscaler en key alliance partners zoals Crowdstrike, Silver Peak Systems en Microsoft.

Een select aantal partners zal worden uitgenodigd voor de Zscaler Concierge Service, die hen toegang geeft tot Zscaler’s interne teams en resources. Dit is dezelfde training die Zscaler gebruikt bij klanten, pre-sales engineering en sales enablement.

Zscaler is ook bezig het proces te vereenvoudigen voor nieuwe partners die hun technische expertise aan het ontwikkelen zijn met drie nieuwe tiers: Base Camp, Alpine en Zenith. Zo moeten channel partners geactiveerd worden hun technisch expertise stapsgewijs uit te breiden. Nieuwe partners kunnen alle support die zij nodig hebben vinden in een partner portal met self-service die hen ondersteunt tijdens het gehele proces: van het sluiten van een deal tot het uitvoeren hiervan.

Zscaler wint ISV Partner of the Year bij de Microsoft Security 20/20 Partner Awards
Zscaler is door key alliance partner Microsoft benoemt tot ISV Partner of the Year bij de Microsoft Security 20/20 Partner Awards. Zscaler kreeg de prijs voor het uitblinken in innovatie, integratie en klant-implementatie met Microsoft-technologie.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!