Protinus IT Main Event Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Protinus IT Main Event Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

05-03-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Protinus IT Main Event Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Protinus IT heeft zich wederom als Main Event Partner verbonden aan de Dutch IT-channel Awards. De zesde editie van het grootste netwerkevenement voor de IT industrie vindt plaats op donderdag 14 januari 2021 in Studio21, Hilversum. Op deze gala-avond in Roaring ‘Twenty’ 20’s Style’ vieren ruim 750 prominenten uit de Nederlandse IT-business het belang van de IT-channel voor de Nederlandse economie. De nominaties voor de felbegeerde awards kunnen al vanaf juni 2020 worden ingediend.

Protinus IT is een bekende speler in de IT-industrie. Het bedrijf is opgericht door een groep ervaren vakmensen die van mening zijn dat sourcing in de breedste zin van het woord beter, maar vooral slimmer en eigentijdser kan. Protinus IT helpt middelgrote en grote organisaties in zowel de publieke als de private sector om de verwerving en inzet van alles wat IT omvat te optimaliseren via een slimme vorm van IT-sourcing en -contracting: Managed Sourcing.

Hand in hand

Protinus IT is trots om zijn naam aan de Dutch IT-channel Awards als Main Event Partner te verbinden. Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT: “Dutch IT-channel en Protinus IT zijn ongeveer gelijktijdig in de markt gestart en samen hand in hand gegroeid. We zijn trots op waar Dutch IT-channel vandaag de dag staat en dat gaan we wederom samen met onze branchegenoten vieren. Als Founding Partner van de Dutch IT-channel Awards hebben we ons indertijd direct aan de eerste twee edities verbonden. Ook tijdens het lustrum hebben we onze verbintenis met Dutch IT-channel benadrukt. Na dit doorslaand succes is er geen moment getwijfeld. Ik kan met trots zeggen dat we ons ook aan de zesde editie gecommitteerd hebben als Main Event Partner van deze mooie netwerkavond waar de hele ICT-branche samenkomt”

Commitment

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, is verheugd dat Protinus IT zich voor het komende jaar heeft verbonden aan de Dutch IT-channel Awards: “Protinus IT is net als Dutch IT-channel de laatste jaren sterk gegroeid. Dat komt mede omdat beide bedrijven nauw samenwerken met andere partners, met een sterke commitment naar elkaar toe. We zijn trots dat Protinus IT ook deze editie van de Dutch IT-channel Awards Nieuwsjaarsgala ondersteunt.”

Roaring ‘Twenty’ 20’s Style

Rob de Kleijnen, directeur uitgever van Dutch IT-channel, besluit: " Na de zeer succesvolle lustrumeditie zijn wij al weer druk bezig met de voorbereidingen van komende editie van het gala. De lat ligt hoog, maar we gaan met ons team de uitdaging graag aan. We bruisen van de energie en ideeën om ook deze komende editie, met een accent op de Roaring ‘Twenty’ 20’s, onze partners en gasten te gaan verrassen”

Meer informatie

Kijk op www.dutchitawards.nl voor meer informatie over het Dutch IT-channel Awards en het Nieuwsjaarsgala. Voor vroegboekkorting, sponsormogelijkheden en aanvullende informatie over het event kunt u contact opnemen met Yvonne Bansagi [email protected] Mobiel 06 – 23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards