Witold Kepinski - 06 maart 2020

Ingram Micro Cloud Summit 2020 in Miami is uitgesteld

Ingram Micro Cloud Summit 2020 in Miami is uitgesteld image

In verband met de uitbraak van COVID-19 zal de Ingram Micro Cloud Summit 2020, dat zou plaatsvinden in Miami, worden verplaatst naar begin 2021.

Ingram Micro meldt: 'We hebben als Ingram Micro de situatie rondom de uitbraak van COVID-19 (coronavirus) nauwlettend gevolgd. De gezondheid en het welzijn van alle bezoekers, medewerkers en exposanten is voor ons een topprioriteit. Uit voorzichtigheid en in navolging van de trend in de technologische industrie, hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om het Cloud Summit 2020 evenement dat gepland stond voor 12 tot en met 14 mei in Miami, FL, uit te stellen tot begin 2021."

“We willen onze sprekers, partners, sponsors en de stad Miami Beach bedanken voor hun steun bij het nemen van deze moeilijke - maar correcte - beslissing,” vertelt Adam Christensen, hoofd van Cloud Global Marketing and Communications bij Ingram Micro. "We kijken uit naar onze volgende bijeenkomst van cloud leaders en innovators terwijl we de groei in het cloud-ecosysteem blijven ondersteunen."

Registranten van de Cloud Summit 2020 worden verwezen naar de Cloud Summit FAQ pagina, voor vragen met betrekking tot de verplaatsin

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!