Witold Kepinski - 07 maart 2020

ReaQta stelt Daan Hakkert aan als salesdirector EMEA

ReaQta, de snelgroeiende aanbieder van EDR-oplossingen, heeft de ervaren Daan Hakkert aangesteld als salesdirector EMEA. Hij gaat nieuwe salesteams voor ReaQta samenstellen, met Engeland, Nederland en Duitsland als start.

Hakkert: “ReaQta heeft fantastische oplossingen, maar onze bekendheid in deze regio is nog beperkt. Het wordt mijn eerste taak daar verandering in te brengen.”

Hakkert heeft zijn sporen in het vak verdiend door zijn werk bij onder andere Safeboot, McAfee, Mobile Iron en Ivanti. Hij is vol vertrouwen over de toekomst van ReaQta: “We zijn het Europese antwoord op de Amerikaanse EDR. Onze oplossing werkt via de cloud of on premise en wat heel bijzonder is, is dat je het gewoon bovenop je bestaande anti-virus kan draaien.Het ReaQta NanoOS maakt het monitoringplatform weerbaar tegen aanvallen en waarborgt een betere zichtbaarheid dan anderen bieden. Onze oplossing detecteert bedreigingen in real-time zonder negatieve impact op de systeemprestaties. We zijn daarmee de enige en dat is een niet te onderschatten voordeel.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!