Witold Kepinski - 06 maart 2020

Ivanti kondigt nieuw sales en channel management aan

Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt om de digitale werkplek beter te beheren en te beveiligen, kondigt aan dat het zijn go-to-market strategie waarbij de klant voorop staat, verder uitbouwt met de promotie van Cyrus Hatfield naar de rol van senior vice president global sales. Daarnaast treedt Gary Abad (foto) toe tot het bedrijf als vice president global channels en system integrators.

“Onze missie om een bedrijfscultuur op te bouwen waarbij we dicht op de klant zitten is altijd van groot belang geweest voor Ivanti, want het zorgt voor loyaliteit en betrokkenheid van de klant,” aldus Jeff Abbott, president van Ivanti. “Met Cyrus en Gary aan het roer voor verkoop en channels onderstrepen we nogmaals dat we vastbesloten zijn om de strategie waarbij de klant voorop staat verder vorm te geven, terwijl we go-to-market-programma’s bouwen die op eenzelfde manier bijdragen aan het succes van onze klanten en partners.”

Cyrus Hatfield is een senior sales executive, gespecialiseerd in bedrijfstransformaties, met meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van technologie en enterprisesoftwarebedrijven, waarbij hij stuurt op omzetgroei en verkoopstrategieën. Hij trad vier jaar geleden in dienst bij Ivanti en was tot voor kort vice-president sales in Amerika. Daar speelde hij een grote rol in de fusie- en overnamestrategie van het bedrijf, en was daardoor nauw betrokken bij het integratiestrategie voor de verkoop en het stroomlijnen van de go-to-market strategie. Voordat hij bij Ivanti kwam, was hij vice president digital commerce solutions voor Pitney Bowes Software en vice president Noord-Amerika enterprise sustainability solutions bij Infor.

Gary Abad brengt meer dan 25 jaar expertise in channel sales naar Ivanti. Als ervaren channel sales executive komt hij Ivanti nu dus versterken, nadat hij eerder diverse managementposities bekleedde in enterprise software channel sales bij LogRhythm, Meru Networks (overgenomen door Fortinet), Kaspersky Labs, F5 Networks en Polycom.

Daarnaast is ook Leigh Lebow toegetreden tot het channel managementteam van Ivanti. Zij is benoemd tot senior director channel marketing. Lebow heeft als speerpunt het invoeren van gerichte channel marketing en sales-programma's, die het wereldwijde netwerk van Ivanti solution partners nauwer moeten betrekken en verder moeten aanjagen. Met meer dan 20 jaar ervaring in channel marketing, komt zij van Infor naar Ivanti. Bij Infor was Lebow verantwoordelijk voor het parner netwerk en de educatie programma’s. Voordat zij in dienst kwam bij Infor werkte Lebow op leidinggevende positie in channel marketing bij Kaspersky Lab en CA (nu Broadcom).

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!