Witold Kepinski - 09 maart 2020

Nvidia koopt object storage specialist SwiftStack

Nvidia koopt object storage specialist SwiftStack image

Nvidia koopt voor een onbekend bedrag SwiftStack, een software-defined specialist voor object storage toepassingen. Nvidia gebruikt de SwiftStack technologie al een tijdje in eigen huis.

Joe Arnold, CPO en mede-oprichter, SwiftStack meldt in een persbericht: "Al meer dan een jaar werkt ons team samen met NVIDIA om de data-uitdagingen op te lossen om AI op grote schaal mogelijk te maken. We verwachten de transactie in de komende weken af ??te sluiten, afhankelijk van de gebruikelijke voorwaarden.

Toen we vorig jaar SwiftStack 7 aankondigden, onthulden we onze focus op het SwiftStack-dataplatform voor AI, HPC en versneld computergebruik. Dit omvatte SwiftStack 1space als een waardevol stukje van de puzzel, waardoor gegevensversnelling in de kern, aan de rand en in de cloud mogelijk werd.

Aan onze bestaande klanten - we zullen 1space, ProxyFS, Swift en de Controller blijven onderhouden, verbeteren en ondersteunen. De technologie van SwiftStack is al een belangrijk onderdeel van NVIDIA's GPU-aangedreven AI-infrastructuur, en deze acquisitie zal versterken wat we voor u doen.

Het bouwen van AI-supercomputers is opwindend voor het hele SwiftStack-team. We kunnen niet blijer zijn om met de getalenteerde mensen van NVIDIA te werken en kijken ernaar uit bij te dragen aan haar toonaangevende, versnelde computeroplossingen. Ik ben persoonlijk enthousiast over wat het team en ik gaan bouwen bij NVIDIA. Volg mij op Twitter - @joearnold om op de hoogte te blijven."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!