Andre Hoekzema wordt Area Vice President Benelux bij ServiceNow

Andre Hoekzema, ServiceNow

10-03-2020 | door: Witold Kepinski

Andre Hoekzema wordt Area Vice President Benelux bij ServiceNow

Andre Hoekzema (foto) wordt Area Vice President Benelux bij ServiceNow. Dit meldt hij op LinkedIn. Hoekzema was eerder baas van Google Cloud Nederland. Daarvoor werkte hij Microsoft en Atos Origin.

Hoekzema: "Ik ben heel blij vandaag aan mijn nieuwe avontuur te beginnen op # ServiceNow. In mijn rol als Area Vice President zal ik de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de activiteiten van ServiceNow in de Benelux. ServiceNow orkestreert wat elk bedrijf wil: digitale workflows die geweldige ervaringen creëren. Digitale transformatie stimuleert het momentum dat klanten in alle sectoren haasten om de eenvoud te omarmen die ServiceNow mogelijk maakt.

De reis bij Google was een leer achtbaan die me in staat stelde een betere versie van mezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Hartelijk dank aan alle Googlers, voor de eindeloze momenten van vreugde die we deelden. Naarmate mijn leertraject vordert, ben ik er zo trots op om nu deel uit te maken van het bedrijf waar iedereen doet aan Dream Big, het bedrijf dat mensen beter laat werken."

Terug naar nieuws overzicht