HP lanceert mini-printer voor smartphones
10-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

HP lanceert mini-printer voor smartphones

HP lanceert de Sprocket Select. Deze mini-printer is exclusief ontworpen voor smartphones. De vernieuwde Sprocket app vereenvoudigt het bewerken van foto's.

HP Sprocket Select is gemaakt van meer dan 50% recycled plastic. De mini-printer maakt hetonder meer mogelijk foto's te personaliseren met behulp van stickers en lijsten, gemaakt door artiesten. De printer print foto's op ZINK zelfklevend papier op portemonnee formaat, wat 30% groter is dan de Sprocket.

App vernieuwd

De app is voorzien van een bijbehorende app, die is vernieuwd. Zo zijn foto’s voortaan met behulp van hashtags rechtstreeks vanuit social media te filteren en printen. Door de “Collage”-functie is het mogelijk om visueel verhalen te vertellen door meerdere foto’s op een enkele afdruk te tonen.

De HP Smart App is eveneens vernieuwd en vereenvoudigt het bewerken en printen van foto’s. Zo breidt de “Print Anywhere”-functie uit naar ENVY Photo en OJ Pro printerseries. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid op afstand foto's af te drukken.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Sprocket Select is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf 1 april vanaf €139 (inclusief BTW). Download de HP Sprocket App en de HP Smart App via de Apple of Google Play Stores.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility