Witold Kepinski - 11 maart 2020

HPE Container Platform biedt keuzemogelijkheden bij implementatiemodellen

Het nieuwe HPE Container Platform is nu beschikbaar. Het platform biedt keuzemogelijkheden bij implementatiemodellen die klanten willen uitvoeren. Dit meldt Kumar Sreekanti, CTO van het HPE Hybride IT onderdeel, in een blog.

Klanten willen volgens Sreekanti een keuze van implementatiemodellen om een ??specifiek type workload te ondersteunen of om vaardigheden van het personeel mogelijk te maken, of om economische redenen. Daarom is HPE's benadering van containerisatie gericht op flexibiliteit zegt de CTO in de blog.

Er is volgens Sreekanti een nieuwe aanpak nodig: een die behendigheid en snelheid biedt om applicatie-ontwikkeling te versnellen aangedreven door Kubernetes, met enterprise-grade beveiliging en schaalbaarheid. Het HPE Container Platform moet hiervoor soelaas bieden.

Volgens een recent IDC-onderzoek bevindt de enterprise markt zich in een verdeling van ongeveer 50-50 tussen containers die ter plaatse draaien (51,29%) versus in de public cloud (48,71%). In hetzelfde rapport werd een vergelijkbare verdeling van 50-50 gevonden als het gaat om het uitvoeren van containers op locatie op bare-metal servers versus op virtuele machines (VM's). De respondenten van de enquête meldden dat 51,24% van hun containers op VM's staat, terwijl hun containers op blank metaal in totaal 48,76% zijn.

Lees de blog over het HPE Container Platform op de site van Hewlett Packard Enterprise.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!