Wouter Hoeffnagel - 11 maart 2020

Jaarlijkse event No-Code Now! van Betty Blocks uitgesteld

Jaarlijkse event No-Code Now! van Betty Blocks uitgesteld image

Het jaarlijkse No-Code Event: No-Code Now! van Betty Blocks wordt uitgesteld tot na de zomer. De organisatie heeft dit besluit genomen gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. Het evenement stond gepland voor woensdag 18 en donderdag 19 maart in Alkmaar.

“De gezondheid van onze bezoekers, sprekers en collega’s staat altijd voorop. Ondanks dat vanuit het RIVM nog geen bindend advies wat betreft events is gegeven, hebben we besloten om ons event uit te stellen.” aldus Victor Kuppers, VP of marketing bij Betty Blocks.

'Zwaar besluit'

“No-Code Now! is ons jaarlijkse hoogtepunt. Met een groot deel van ons team werken we hier maandenlang naartoe. Het besluit om het event uit te stellen valt ons daarom ook zwaar.” De organisatie benadrukt daarbij dat ze keihard aan de slag gaan om een nog mooiere ervaring voor de honderden bezoekers neer te zetten, na de zomer van 2020.

“Een exacte datum kunnen we nog niet geven. We overleggen op het moment met alle betrokken partijen, zoals de sprekers, locatie en catering. Zodra de nieuwe datum bekend is delen we deze op onze website en natuurlijk met jullie.”

Toegangsbewijzen blijven gewoon geldig.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!