Wouter Hoeffnagel - 12 maart 2020

SLTN wint Europese aanbesteding voor levering IaaS aan Gemeente Eemsdelta

SLTN wint Europese aanbesteding voor levering IaaS aan Gemeente Eemsdelta image

SLTN wint de Europese aanbesteding voor de levering van een Infrastructure as a Service (IaaS) aan de Gemeente Eemsdelta. De huidige gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum vormen vanaf 1 januari 2021 deze nieuwe herindelingsgemeente.

?Vanwege de naderende herindeling en omwille van de verhoogde eisen aan continuïteit en beschikbaarheid van de IT-omgeving, is een Europese aanbesteding uitgeschreven voor de levering van Datacenter Infrastructure as a Service (IaaS). SLTN heeft deze aanbesteding gegund gekregen.

Schaalbare en veilige IT-omgeving

De Gemeente Eemsdelta geeft SLTN de opdracht voor het gebruiksklaar beschikbaar stellen van een schaalbare en veilige IT-omgeving, inclusief de bijbehorende storage en back-up oplossingen. SLTN levert de datacenter capaciteit middels een HPE Greenlake oplossing; een as-a-service-aanbod dat de gemeente een flexibele IT-infrastructuur levert, waarbij cloud-diensten worden gecombineerd met on-premise IT. Binnen de overeenkomst is tevens opgenomen dat SLTN managed services levert voor deze omgeving, zodat de geboden oplossing storingvrij gehouden wordt.

De looptijd van de overeenkomst is 5 jaar met een optionele verlenging van 3 keer 2 jaar.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!