Wouter Hoeffnagel - 13 maart 2020

CEO van BT Group besmet met coronavirus

CEO van BT Group Philip Jansen is gediagnostiseerd met COVID-19, ook bekend als het coronavirus. Hij zit momenteel thuis in isolatie.

In een verklaring meldt Jansen zich al enkele dagen niet goed te hebben gevoeld. De CEO is hierop getest, waarna hij besmet bleek te zijn met het coronavirus. Jansen meldt thuis in isolatie te zitten. "Ik heb verschillende industriepartners ontmoet deze week, dus het meest verantwoordelijk was hen zo snel mogelijk hierover te informeren", aldus de CEO.

Jansen was enkele dagen geleden nog aanwezig op een vergadering van het Britse ministerie van Cultuur, Media en Sport. Bij deze vergadering waren ook topmanagers van Vodafone UK, Three en O2 aanwezig. Ook de Staatssecretaris van Cultuur Media en Sport Oliver Dowden en vertegenwoordigers van de mobiele brancheorganisatie waren aanwezig. Naar aanleiding van het nieuws meldden ook O2-topman Mark Evans en Vodafone UK-topman Nick Jeffery aan FT in isolatie te zijn gegaan. Beide melden zich goed te voelen en geen symptomen te hebben, maar uit voorzorg zichzelf te isoleren. 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!