Arrow Electronics bekroond tot beste strategische distributeur Check Point

Bart van Rheenen

14-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow Electronics bekroond tot beste strategische distributeur Check Point

Wereldwijde technologieleverancier Arrow is door Check Point Software Technologies bekroond met de award voor beste strategische distributeur van het jaar. De award is door de leverancier in cybersecurityoplossingen uitgereikt tijdens zijn jaarlijkse CPX 360 Cyber Security Summit en Expo, die vorige maand in het Oostenrijkse Wenen plaatsvond.

Arrow ontvangt de award vanwege zijn verkoopprestaties in 2019 en de afstemming met de strategie van Check Point in 2019. CPX 360 is het jaarlijkse wereldwijde klanten- en partnerevenement van Check Point, dat zich richt op het aanpakken van de meest urgente cybersecurity-uitdagingen van vandaag en morgen. Verder staat het helpen van organisaties bij het ontwikkelen van strategieën centraal om cyberdreigingen en aanvallen van hackers tegen te gaan.

CloudGuard IaaS-oplossing in ArrowSphere platform

“Recent hebben we als eerste cloud-marketplaceleverancier Check Point’s CloudGuard IaaS-oplossing aan ons ArrowSphere platform toegevoegd. We zijn dan ook erg trots om de volgende mijlpaal te bereiken met het winnen van deze belangrijke award,” aldus Bart van Rheenen (foto), managing director van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Benelux. “Nu we toegang hebben tot Check Point’s managed service provider programma via ArrowSphere, kijken we er naar uit om het Europese kanaal te voorzien van een nog breder scala aan geavanceerde cybersecurityoplossingen.”

“Deze prijs erkent de topkwaliteit van Arrow op het gebied van value-added distributie en de strategische afstemming met Check Point. Hierdoor is het bedrijf er het afgelopen jaar in geslaagd om de doelstellingen te overtreffen en de omzet aanzienlijk te laten groeien,” aldus Olivier Huck, head of European Channels bij Check Point. “Het Arrow-team kent onze CloudGuard beveiligingstechnologieën - zoals ook blijkt uit de integratie van CloudGuard in ArrowSphere - en is uiterst proactief in het stimuleren van de bewustwording van de eindgebruiker en in het delen van zijn kennis met VAR’s. Dit helpt om de groei van het bedrijf te versnellen in het hele resellerbestand. Ze zijn een zeer gewaardeerde partner.”

Terug naar nieuws overzicht