Atos levert werkplekbeheer aan Koninklijke BAM Groep

16-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Atos levert werkplekbeheer aan Koninklijke BAM Groep

Atos sluit een nieuw contract met Koninklijke BAM Groep. Het bedrijf is ook de komende drie jaar verantwoordelijk voor werkplekbeheer bij de organisatie. Atos levert end user support services en beheert de IT-infrastructuur. Het contract biedt het Europese bouw- en vastgoedconcern toegevoegde waarde op het gebied van onder meer integratie en kostenbeheersing.

Aanleiding voor BAM om opnieuw met Atos in zee te gaan, is onder meer de flexibiliteit waarmee het bedrijf haar dienstverlening aanpast aan veranderende behoeften in de organisatie. In de afgelopen maanden legden BAM en Atos de basis voor een nieuwe gemeenschappelijke aanpak voor de IT-ondersteuning van medewerkers van het bouwbedrijf.

Gecentraliseerd en gestandaardiseerd werken

“Door de samenwerking met Atos is BAM in staat haar operationele processen nog efficiënter en tegen lagere kosten in te richten. Bovendien stelt de nieuwe werkwijze ons in staat onze interne IT-infrastructuur aan te passen om een meer gecentraliseerde en gestandaardiseerde manier van werken mogelijk te maken in de landen waar ons bedrijf actief is”, vertelt Tim McCharthy, Global Director IT Services van Koninklijke BAM Groep. “We hebben voor Atos gekozen, omdat zij haar Workplace Services zowel nationaal als internationaal kan inzetten en vanwege haar kennis van de bouwsector.”

“We zijn erg trots dat Koninklijke BAM Groep heeft besloten om voor de tweede keer met Atos in zee te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de stroomlijning van haar IT-infrastructuur”, aldus Peter ‘t Jong, CEO Noord-Europa van Atos.

 

Terug naar nieuws overzicht