ALSO helpt resellers in verband met coronavirus

Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO

17-03-2020 | door: Witold Kepinski

ALSO helpt resellers in verband met coronavirus

IT-distributeur ALSO helpt zijn resellers tijdens coronavirus pandemie. Dit meldt het bedrijf op zijn site.

ALSO meldt: We volgen de laatste ontwikkelingen sinds het coronavirus zich begon te verspreiden en werken met succes aan een breed scala aan maatregelen om de toeleveringsketen en persoonlijke veiligheid van werknemers, klanten en partners te beschermen. Vergaderingen worden zoveel mogelijk digitaal gehouden en veel van onze medewerkers krijgen al enige tijd de opdracht om vanuit hun thuiskantoor te werken.

ALSO zal klanten helpen die op korte termijn liquiditeitsknelpunten hebben als gevolg van de gevolgen van het coronavirus. “Alle resellers worden door de ALSO Group continu geanalyseerd met behulp van de business intelligence die we op lange termijn hebben geïntroduceerd om ze proactief te ondersteunen. Zo hebben we een heel duidelijk en precies beeld van de loyale klanten van het bedrijf die structureel gezond zijn maar nu het risico lopen in de problemen te komen door de gevolgen van het coronavirus. Je krijgt snelle en onbureaucratische steun van ALSO”, zo kondigde Gustavo Möller-Hergt (foto), CEO van ALSO Holding AG, aan.

Afhankelijk van het verkoopvolume en het niveau dat we aanbieden, bieden we betalingsdoelstellingen aan voor getroffen resellers. Hiertoe stellen ALSO Holding en haar landenbedrijven een dubbelcijferig bedrag aan extra liquiditeit beschikbaar. Het bedrijf zal ook flexibel reageren op de situatie van de individuele reseller wat betreft kredietlijnen. De implementatie zal op korte termijn plaatsvinden, met maatregelen die aanvankelijk tot eind april van kracht zijn. Maar het bedrijf zal ook daarna doorgaan met het assisteren en adviseren van MKB-wederverkopers bij eventuele problemen. Beantwoord uw vragen in dit verband aan support4corona@also.com

ALSO zal er alles aan doen om haar klanten, partners en werknemers te beschermen. Het hele team helpt mee in deze moeilijke tijd. We zullen binnenkort details publiceren over verdere specifieke maatregelen.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware