Alfresco koopt Technology Services Group
23-03-2020 | door: Witold Kepinski

Alfresco koopt Technology Services Group

Alfresco Software , een open source content services provider, heeft een strategische zet aangekondigd om Technology Services Group (TSG), een in Chicago gevestigd Enterprise Content Management software- en servicebedrijf, over te nemen. TSG biedt deskundig advies, diensten en oplossingen - waaronder strategisch advies, applicatieontwikkeling, software-engineering en softwareproducten - aan vele prestigieuze klanten in Noord-Amerika. Het overnamebedrag is onbekend.

Opgericht in 1996 en een Alfresco-partner sinds 2006, heeft TSG 45 fulltime software-ingenieurs, branchespecialisten en oplossingsdeskundigen in dienst. Naast contentmanagementservices biedt TSG no-code-interfaces voor casebeheer, annotatie en extra grootschalige opties die gebruikmaken van NoSQL-benaderingen.

Jay Bhatt, Chief Executive Officer, Alfresco: “We zijn verheugd TSG te verwelkomen in de Alfresco-familie. Deze acquisitie voegt meer branchespecialisten en technische middelen toe aan ons team, dat ons wereldwijde klantenbestand zal dienen. TSG's 24-jarige ervaring in de Content Services-markt in combinatie met hun ervaring met het Alfresco Digital Business Platform maakt ze de perfecte aanvulling op ons groeiende bedrijf. ”

Terug naar nieuws overzicht
Software