Ingram Micro Benelux lanceert financierings oplossingen

Steven Baggen, Ingram Micro

Ingram Micro Benelux lanceert financierings oplossingen

Remco Nieuwenhuyse, Ingram Micro

24-03-2020 | door: Redactie

Ingram Micro Benelux lanceert financierings oplossingen

Ingram Micro heeft de lancering aangekondigd van uitgebreide mogelijkheden voor channel financiering met flexibele betalingsopties om partners te helpen complexe, meerjarige technologieprojecten te realiseren waarvoor aanzienlijke investeringen vooraf en een langere terugverdientijd nodig zijn. Dit pakket aan oplossingen wordt aangeboden naast het kortetermijn-krediet dat Ingram Micro momenteel aan partners biedt.

Nu bedrijven digitale transformatie omarmen, evolueert het IT-landschap snel, wat organisaties ertoe aanzet aanzienlijke en voortdurende investeringen in technologie te doen. De financiële oplossingen van Ingram Micro zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de behoeften van partners en klanten, waardoor ze hun eigen vermogen in de investering kunnen optimaliseren, cashflowvoordeel kunnen behalen en het gemakkelijker wordt om meer te kopen.

Remco Nieuwenhuyse, Director Services bij Ingram Micro Benelux, zegt over het nieuwe programma: "We zijn verheugd over het toevoegen van financiële oplossingen aan ons aanbod van flexibele diensten en het verbeteren van de go-to-market-mogelijkheden van onze partners. We erkennen de rol die financiering speelt bij het beschermen van de zakelijke belangen van onze partners en de impact ervan op de groei, winstgevendheid en duurzaamheid van hun bedrijf. We hebben middelen en Intellectual Property geïnvesteerd in het opbouwen van een toegewijd team om onze partners en hun klanten te ondersteunen met financiële oplossingen gedurende de hele IT-levenscyclus.”

Steven Baggen, Business Development Executive Financial Solutions voor Benelux, zegt: “Beschikbaarheid van aanpasbare financieringsoplossingen is een consistente behoefte vanuit het channel ecosysteem. We zijn ervan overtuigd dat Ingram Micro Financial Solutions het beste middel is om het go-to-market-aanbod van onze partners te verbeteren en hen in staat te stellen snellere en duurzame groei te realiseren. In de huidige onzekere periode is het vermogen om geld te besparen door de kosten over meerdere perioden te verdelen belangrijker dan ooit. Ons model zorgt ervoor dat resellers nog steeds vooraf worden betaald, terwijl eindklanten in staat worden gesteld om geld te besparen en toegang te krijgen tot de technologische oplossingen die ze nodig hebben.

Neem voor meer informatie contact op met:

Financialsolutions-nl@ingrammicro.com 

Financialsolutions-be@ingrammicro.com

steven.baggen@ingrammicro.com

Tel. +31 6 46900384

Terug naar nieuws overzicht
Hardware