Referit en ATL Communications gaan samen verder als Proxona

24-03-2020 | door: Witold Kepinski

Referit en ATL Communications gaan samen verder als Proxona

De twee technologiebedrijven Referit in Nederland, en ATL Communications in de VS, hebben ervoor gekozen om de handen definitief ineen te slaan.

REFERIT is al ruim 13 jaar actief als ICT-specialist en in de loop der jaren gegroeid. Inmiddels bieden we integratie diensten, cloud-oplossingen en applicatieontwikkeling en -beheer.

ATL Communications is een carrier-neutrale organisatie in de Verenigde Staten die SaaS-leverancier is van nummerbeheer en lokale nummerbehoud oplossingen. ATL levert al meer dan 25 jaar diensten. Deze snelgroeiende organisatie was op zoek naar een innovatieve ICT-partner met ervaring in telecom en met een resultaatgerichte mentaliteit om haar internationale ambities waar te maken.

Het Griekse woord Proxona betekent in het Engels “Drive”; de gedrevenheid om vooruit te gaan en een doel te bereiken. Dat is wat we willen. Jon Wolf, Chief Marketing Officer van ATL, heeft het goed verwoord: "We bouwen niet alleen een oplossing, we ontwerpen de toekomst; innovatie zoals het bedoeld is. Proxona brengt bedrijven, overheden, regelgevers en telecom bedrijven dichter bij technologie. Om deze droom te verwezenlijken gaan we doen wat onze naam zegt.”

Terug naar nieuws overzicht