Redactie - 24 maart 2020

Elisabeth De Dobbeleer leidt Cisco partner organisatie EMEAR

Elisabeth De Dobbeleer leidt Cisco partner organisatie EMEAR image

Cisco benoemt Elisabeth De Dobbeleer tot hoofd van zijn partnerorganisatie voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). Elisabeth neemt per direct deze rol op zich. Haar vorige functie was Vice President en Deputy General Counsel van Cisco EMEAR.

De Dobbeleer is een ervaren internationale manager en heeft de afgelopen 18 jaar verschillende wereldwijde en regionale functies bekleed bij Cisco Legal, Business Operations en Services. Oorspronkelijk komt ze uit België, waar ze momenteel ook woont, maar ze heeft ook acht jaar functies vervuld in Azië, Pacific, Japan en China en het Midden-Oosten en Afrika. Ook treedt zij op als executive sponsor voor belangrijke klanten en voor Kenia/Oost-Afrika.

In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategische groei-initiatieven en transformatieprogramma’s voor partners van Cisco, nu Cisco zijn portfolio verder ontwikkelt en investeert in customer lifecycle management. De Dobbeleer zal nauw samenwerken met de channel partners van Cisco - die de belangrijkste weg naar de markt zijn - en met de Global Partner Organisation, om samen winstgevend te groeien.

“Ik geloof in het opbouwen van sterke relaties met onze partners op basis van vertrouwen, transparantie, effectieve communicatie en duurzame winstgevende groei. Dit wordt steeds belangrijker in deze onzekere tijden. Technologie speelt een centrale rol in het helpen van onze klanten, kritische diensten en gemeenschappen over de hele wereld”, zegt Elisabeth De Dobbeleer Vice President, Cisco Partner Organisation, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). “Al 35 jaar werken we samen met ons ecosysteem van partners om mensen met elkaar te verbinden en vandaag de dag zien we dat die gemeenschap verbazingwekkend functioneert. Na jaren te hebben gewerkt met partners en klanten in verschillende sectoren en landen, weet ik dat we er samen voor kunnen zorgen dat onze klanten beter in staat zijn om in de toekomst succes te boeken”.

Tot voor kort was De Dobbeleer vicepresident en deputy general counsel voor EMEAR. In haar nieuwe functie volgt ze David Meads op, die Cisco UK en Ierland gaat leiden.

In samenwerking met Datanews

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!