Fortinet annonceert Engage partnerprogramma

Vincent Zeebregts, Fortinet

24-03-2020 | door: Redactie

Fortinet annonceert Engage partnerprogramma

Fortinet, aanbieder van oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft het nieuwe partnerprogramma Engage gelanceerd. Dit programma biedt partners die zich in snel groeiende markten als SD-WAN en cloud computing specialiseren ondersteuning op maat en flexibele mogelijkheden voor het bevorderen van de groei van hun onderneming, aldus Fortinet.

Het partnerprogramma Engage van Fortinet helpt partners om de technische en verkoopvaardigheden op te doen die nodig zijn om ondersteuning te bieden voor de nieuwe netwerkinfrastructuren van moderne filialen en dynamische hybride en multi-cloudomgevingen.

Het nieuwe programma scharniert volgens Fortinet op drie kernconcepten:

Specialisaties: Partners kunnen voor specialisaties kiezen om daar aanvullende incentives en ondersteuning voor te ontvangen. Dit zijn Dynamic Cloud, Secure Access & Branch, Secure SD-WAN en Data Center. Fortinet biedt voor elk van deze specialisaties op maat toegesneden training en certificering aan. Partners kunnen zo nieuwe vaardigheden opdoen en groeikansen benutten.

Businessmodel: Fortinet voorziet partners van ondersteuning op maat voor de volgende businessmodellen: MSSP-partners, Market Place-partners en Traditional Integrator-partners. Dit stelt partners in staat om nieuwe groeimarkten zoals managed security services te betreden.

Samenwerkingsniveau: Partners krijgen grotere vrijheid om het niveau van samenwerking met Fortinet te bepalen. Ze kunnen aangeven welke expertise ze willen ontwikkelen, van welke incentives ze gebruik willen maken en wat hun omzetdoelstellingen zijn. Het aanbod omvat vier samenwerkingsniveaus: Fortinet Advocate, Fortinet Select, Fortinet Advanced en Fortinet Expert. Meer informatie over deze niveaus is hier beschikbaar.

Vincent Zeebregts (foto), country manager Fortinet Nederlandt: “De digitale transformatie zet organisaties ertoe aan om hun netwerk- en beveiligingsstrategie te herzien. We hebben ons partnerprogramma ingrijpend verbeterd om partners in staat te stellen om in te springen op nieuwe kansen in snel groeiende markten zoals SD-WAN. Het nieuwe programma voorziet in meer specialisaties en incentives en ondersteuning op maat voor unieke businessmodellen die het succes van onze partners bevorderen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security