Brother combineert printers met Kofax ControlSuit

25-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Brother combineert printers met Kofax ControlSuit

Brother International Europe gaat een wereldwijde samenwerking aan met software producent Kofax. De samenwerking biedt een geïntegreerde print management oplossing voor een aantal Brother laserprinters, all-in-ones en inkjetmodellen. Kofax ControlSuite helpt organisaties documenten te beheren en beveiligen. Ook kunnen zij hiermee informatiestromen tracken en managen.

ControlSuite is de next generation software-oplossing voor het beheren, vastleggen en beveiligen van afdrukken. Informatie- en documentstromen van mobiele- en desktopapparaten kunnen centraal worden beschermd en beheerd. ControlSuite beveiligt en regelt vrijwel elk aspect van de documentdistributie binnen een bedrijf. De uniforme print-, scan- en workflow processen die worden opgezet, zorgen voor een productiviteits- en efficiëntieslag.

Materiële schade

"Bedrijven hebben meer kans op materiële schade als gevolg van een document gerelateerde inbreuk dan van een gegevenslek", zegt Chris Marshall, directeur van Brother SMB Printing & Solutions. "De combinatie van Brother-apparaten met ControlSuite biedt een oplossing voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer: ervoor zorgen dat informatie bij de juiste persoon terechtkomt, met behulp van één uniforme, gestroomlijnde oplossing die fouten vermindert en de productiviteit verhoogt.”

ControlSuite is te combineren met de laserprinters van Brother en stelt bedrijven in staat documenten veilig te beheren. Daarnaast kunnen automatische audit trails worden opgezet, die bijhouden hoe documenten worden geopend en gebruikt.

Documentbeheer en compliance

"Voor bedrijven van elke omvang speelt IT, en met name informatiebeveiliging, een cruciale rol in documentbeheer en compliance", vertelt Jacqui Hendriks, Research Manager - European Imaging, Printing and Document Solutions bij IDC. “Bij het implementeren van een nieuwe document management strategie moeten IT-professionals oplossingen zoeken die een sterke beveiliging bieden voor de wisselende en veranderende eisen op de werkplek. Door de samenwerking met Kofax biedt Brother een breder scala aan beveiligingsoplossingen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.”

Het productaanbod van Brother met de geïmplementeerde Kofax ControlSuite oplossing is beschikbaar in loop van 2020.

Terug naar nieuws overzicht