The Future of Business Technology - Smart Bots, Better Business naar 10 september

25-03-2020 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

The Future of Business Technology - Smart Bots, Better Business naar 10 september

De derde editie van The Future of Business Technology/Leaders of Innovation, met als thema Smart Bots, Better Business zal plaatsvinden op 10 september in het Pathé Theater in Utrecht Leidsche Rijn. Oorspronkelijk stond dit evenement gepland op 26 mei, maar door de maatregelen om de uitbraak van COVID-19 in te dammen wordt dit verschoven naar 10 september. Het themamagazine van The Future of Business Technology/Leaders of Innovation verschijnt volgens planning gewoon op 16 juni. Deze editie staat vol met interessante interviews van thought leaders, experts en innovatiemanagers over hun visie op de toekomst.

Na twee uiterst succesvolle edities is het thema van de derde Future of Business Technology: AI, Robotics en RPA. Door de onstuitbare opmars van AI en robotics raakt technologie meer dan ooit de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg.

Tegelijk biedt het ongekende kansen om te innoveren. In een compact programma praten wij de deelnemers bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van robotics, AI en RPA.

Inschrijven is mogelijk vanaf medio mei. Ga voor alle informatie naar: /fobt

The Future of Business Technology/Smart Bots, Better Business is een evenement van de nieuwsplatformen Dutch IT-channel en Executive People in samenwerking met Rocking robots.

 

Terug naar nieuws overzicht
Future of Business Technology