Wouter Hoeffnagel - 26 maart 2020

Insight uitgeroepen tot Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year

IT-adviseur en systemintegrator Insight Enterprises is tijdens het Microsoft Security 20/20 evenement op 23 februari 2020 uitgeroepen tot Azure Security Deployment Partner of the Year. Microsoft maakte prijswinnaars bekend, variërend van beveiligingsintegratiepartners, systeemintegratoren en managed security service providers, in 16 categorieën. Insight ontvangt zijn award vanwege de geleverde topprestaties op het gebied van innovatie, integratie en klantenimplementatie met Microsoft-technologie.

Het Amerikaanse team voor Cloud + Data Center Transformation introduceerde vorig jaar consultancy, implementatie en managed services voor Microsoft Azure Sentinel, Microsofts cloud-native Security Information and Event Management (SIEM) oplossing en Security Orchestration Automation and Response (SOAR) oplossing. Insight is vorig jaar ook uitgeroepen tot Microsoft Azure Expert Managed Services Provider voor het beoordelen, migreren, bouwen, implementeren, optimaliseren en beheren van Azure-bedrijfsoplossingen.

Insight's Azure Sentinel-services bestaan uit:

  • Evaluatie van de gehele beveiligingsomgeving van de organisatie, het ontwerp van de Azure Sentinel-oplossing, de kostenanalyse, de routekaart voor de inzet en de migratie van het beveiligingscentrum van de klant naar het Azure Sentinel-platform
  • Bedreigingsdetectie en -rapportage, inclusief 24x7 monitoring van Azure Sentinel waarschuwingen en geautomatiseerde dreigingsmelding en -respons

Upgraden van beveiligingsinfrastructuur en -processen

"Uit het recente State of IT Modernization 2020 Study door IDG blijkt dat het upgraden van beveiligingsinfrastructuur en -processen voor IT-managers de grootste uitdaging is. Microsoft Azure Sentinel, gekoppeld aan de expertise en diensten van Insight voor Azure Sentinel, zijn zo ontworpen dat ze die uitdagingen weg kunnen nemen“, zegt Shawn O'Grady, Senior VP en General Manager, Cloud + Data Center Transformation, bij Insight Enterprises Inc.

"Insight helpt klanten bij het ontwerpen van een oplossing en het stroomlijnen van de implementatie zodat klanten snel kunnen profiteren van Microsoft Azure Sentinel. Denk aan de mogelijkheid om beveiligingsgegevens te verzamelen in de gehele hybride onderneming en ingebouwde kunstmatige intelligentie die beveiligingsbedreigingen al kan identificeren voordat ze schade veroorzaken. Van strategie en ontwerp tot implementatie en dagelijks beheer, Insight helpt – ook onze Nederlandse - klanten zich te wapenen tegen de security-bedreigingen die alsmaar toenemen in complexiteit", aldus Rogier Stolk, Country Manager Insight Enterprises Nederland.

'Trots'

"Het oplossen van de beveiligingsvraagstukken van onze gezamenlijke klanten vergt teamsport", zegt Andrew Conway, General Manager, Security Products Marketing bij Microsoft Corp. "We zijn er trots op om de koplopers te mogen erkennen tijdens onze inaugurele Security Awards."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!