Witold Kepinski - 27 maart 2020

Softline Solutions kondigt samenwerking aan met Tanium

Softline Solutions kondigt samenwerking aan met Tanium image

Softline Solutions, expert in Software & IT Asset Management, kondigt een samenwerking aan met Tanium, leverancier van unified endpoint management en security ontwikkeld voor complexe IT omgevingen. 

Deze samenwerking brengt Softline Solutions software asset management (SAM) services en expertise samen met het Tanium-platform. De gecombineerde kracht van Tanium en Softline Solutions zal gezamenlijke klanten helpen de hiaten in de zichtbaarheid van activa aan te pakken en het risico voortdurend te verminderen.

Door de complexe, gedistribueerde netwerken van vandaag hebben enterprise IT-teams vaak moeite om volledig inzicht te krijgen in hun (digitale) endpoints, waaronder laptops, servers, virtuele machines, containers en cloud infrastructuur. Deze samenwerking zal bedrijven helpen betrouwbare data te verzamelen voor Software Asset Management (SAM) en IT Service Management processen door verbeterde zichtbaarheid van de endpoints met het Tanium-platform.

Het Tanium-platform biedt security- en IT-operation teams nauwkeurige endpoint data, zelfs over de grootste en meest complexe netwerken. De samenwerking tussen Softline Solutions en Tanium zal klanten niet alleen helpen waardevolle inzichten te krijgen in de huidige status van hun endpoints, maar zal organisaties ook helpen cyberdreigingen te beheren.

Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Northern Europe: “Het verkrijgen van betrouwbare data over IT assets lijkt de grootste strijd van veel organisaties. IT processen, inclusief software asset management, zijn sterk afhankelijk van de volledigheid en nauwkeurigheid van deze data. Met de bewezen platform technologie van Tanium kunnen we klanten ondersteunen in hun zoektocht naar hun golden record van hun IT assets. Met deze reden is Tanium een ??sterke toevoeging om ons portfolio compleet te maken. "

Michel Schrok, hoofd van Channel Northern Europe bij Tanium: “Enterprise organisaties hebben moeite om volledig inzicht te krijgen in hun IT assets, wat resulteert in verhoogde kwetsbaarheden en risico's. We zijn verheugd om samen te werken met Softline Solutions om organisaties te helpen de bedrijfsomgeving beter te beheren en te beveiligen en hiaten in de zichtbaarheid van endpoints te dichten. Deze samenwerking zal gezamenlijke klanten helpen om assets beter te beheren en bedrijfsresultaten te verbeteren met behulp van het Tanium-platform. ”

Deze samenwerking is effectief vanaf maart 2020.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!