Cognizant breidt digitale marketingexpertise uit met overname Lev

27-03-2020 | door: Redactie

Cognizant breidt digitale marketingexpertise uit met overname Lev

Cognizant kondigt de overname aan van Lev, een particulier, digitaal marketingadviesbureau in de VS. Lev helpt bedrijven om hun marketingcampagnes te vereenvoudigen en te moderniseren met behulp van Salesforce Marketing Cloud. De organisatie biedt datagedreven inzicht en personalisatie in devolledige klantreis, met als doel de omzet te verhogen.

De overname zorgt voor verdere uitbreiding van het Salesforce-onderdeel van Cognizant en wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 afgerond, mits aan bepaalde sluitingsvoorwaarden wordt voldaan. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Lev is een Salesforce Platinum-partner die gespecialiseerd is in aangepaste cloud-oplossingen. Marketeers kunnen een persoonlijke ervaring bieden en sterkere klantverbindingen realiseren met behulp van automatisering, data en persoonlijke voorkeuren. Lev biedt strategisch advies, architecture design, technische optimalisatie en diensten voor applicatie-integratie. Klanten zijn onder andere grote merken in de gezondheidszorg, wetenschap, entertainment, technologie, nutsvoorzieningen, financiële dienstverlening en onderwijs.

Terug naar nieuws overzicht