Data Interchange lanceert partner programma EDI as a Service

Robert Steiner

27-03-2020 | door: Witold Kepinski

Data Interchange lanceert partner programma EDI as a Service

Data Interchange, aanbieder van EDI-software, kondigt de lancering aan van een partnergerichte versie van de DiNet-service. Dit nieuwste aanbod creëert samenwerkingsmogelijkheden voor het IT-kanaal om hun klanten EDI-services en expertise te bieden, aldus het bedrijf.

Het vertrek van het VK uit de EU betekent dat fabrikanten druk beginnen uit te oefenen op hun toeleveringsketens en te maken krijgen met uitdagende omstandigheden over de hele wereld, wat de IT-service- en oplossingsaanbieders meer mogelijkheden biedt. Hiermee kunnen zakenpartners die al gevestigd zijn hun eigen producten, diensten en expertise verkopen in retail, productie, automotive, logistiek - om er maar een paar te noemen - om diensten uit te breiden en incrementele inkomsten te ontdekken uit deze cloudgebaseerde oplossing aldus het bedrijf.

Robert Steiner (foto), CEO van Data Interchange legt uit: “EDI werd in het verleden als moeilijk en gespecialiseerd beschouwd, maar tegenwoordig omvat het nieuwe web- en cloudgebaseerde technologie die bedrijven van elke omvang in de supply chain in de EDI-vouw kunnen brengen. Dankzij de nieuwste versie van DiNet kunnen partners hun diensten nu snel en gemakkelijk integreren met onze EDI-oplossingen, waarmee ze verbinding maken met duizenden handelspartners over de hele wereld. Dit stelt partners in staat hun eigen oplossingsportfolio uit te breiden door extra inkomstenstromen te creëren door in te spelen op de branchetrend naar cloudgebaseerde EDI managed services."

Catherine Donaldson, verkoop- en marketingdirecteur voegde toe: "We beginnen aan een versneld kanaalwervingsprogramma en hebben als zodanig een uitgebreid verkoop- en marketingprogramma opgezet om onze partners te ondersteunen bij het uitbreiden van hun diensten in deze snelgroeiende marktsector".

Terug naar nieuws overzicht
Software