KnowBe4 sluit partnerovereenkomst met Claranet

29-03-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

KnowBe4 sluit partnerovereenkomst met Claranet

KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit. Het bedrijf gaat een partnership aan met Claranet, gespecialiseerd in IT-infrastructuur en het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT.

Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technische ondersteuning. Als onderdeel van het partnerschap neemt Claranet de producten van KnowBe4 op in haar portfolio van geïntegreerde IT-oplossingen. Klanten kunnen met dit portfolio de mans-factor binnen het cybersecurity-landschap weerbaarder maken.

Wiebe Nauta, Managing Director van Claranet Benelux is enthousiast over het partnership: “We zitten in de overgang van het besef dat technische maatregelen alleen niet voldoende zijn voor een goede databeveiliging. Het volgende doelwit voor de cybercriminelen zijn de medewerkers, en dus is awareness van groot belang. In KnowBe4 hebben we een professionele partner met jarenlange ervaring op dit gebied waardoor we een breed scala aan trainingen kunnen leveren aan onze klanten.”

Terug naar nieuws overzicht